skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | ROSALÍA – Dolerme

Το νέο τραγούδι της ROSALÍA είναι εδώ κι έχει τίτλο “Dolerme”!

Τίτλος τραγουδιού: “Dolerme”

Καλλιτέχνης: ROSALÍA

Μουσική/Στίχοι: Frank Dukes, Pablo Diaz-Reixa, Rosalia Vila Tobella

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Μπορεί η ROSALÍA να εισήχθη στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας το 2016 με το τραγούδι της “Catalina” και να απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσω του “Malamente” το 2018, η Καταλανή τραγουδίστρια όμως έχει καταφέρει να προσθέσει ήδη περισσότερα από 20 βραβεία στη συλλογή της. Ο “χρυσός” της δίσκος “Los ángeles” που κυκλοφόρησε το 2017 έφτιαξε ένα “πρόσφορο” έδαφος ώστε να κυκλοφορήσει την αμέσως επόμενη χρονιά το δεύτερο studio album της “El mal querer”, το οποίο αναδείχθηκε διπλά “πλατινένιο” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Σήμερα, η ROSALÍA έχοντας προσφάτως κυκλοφορήσει το single της Juro Que είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο της τραγούδι, με τίτλο “Dolerme” το οποίο σημαίνει “Πόνεσέ με”. Το εν λόγω single πέραν του ότι αποτελεί μία ακόμη ανεξάρτητη κυκλοφορία της 26χρονης τραγουδίστριας, είναι και μία μελωδική latin-pop μπαλάντα που αναβλύζει έντονα συναισθήματα. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Frank Dukes, Pablo Diaz-Reixa και Rosalia Vila Tobella.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter, η ROSALÍA δηλώνει πως παραμένει στο σπίτι της λόγω της καραντίνας, όπως ο υπόλοιπος κόσμος κι ελπίζει το “Dolerme” να βοηθήσει στην όλη κατάσταση.

ROSALÍA - Dolerme

Back To Top