skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Seether – Feast Or Famine

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του νέου τους E.P. οι Seether παρουσιάζουν το single “Feast Or Famine”!

Τίτλος τραγουδιού: “Feast Or Famine”

Καλλιτέχνης: Seether

Μουσική/Στίχοι: ​Shaun Morgan

Εταιρεία: Fantasy Records

Από το E.P.: “Wasteland – The Purgatory EP”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του album “Si Vis Pacem, Para Bellum” που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας τον Αύγουστο του 2020, οι Seether επανέρχονται δισκογραφικά με ένα νέο E.P. Ο λόγος γίνεται για το “Wasteland – The Purgatory EP”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου μέσω της Fantasy Records.

Το τετραμελές, hard rock και post-grunge συγκρότημα από τη Νότια Αφρική επέλεξε για την προώθησή του να παρουσιάσει το “Feast Or Famine”. Το τραγούδι βασίζεται στα γνώριμα, σκληροπυρηνικά, hard-rock στοιχεία, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του front-man, Shaun Morgan. Όσον αφορά τη θεματική του, θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ως ένα “κομψοτέχνημα” για την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων, μέσω του οποίου ενισχύεται το heavy groove της μπάντας, αλλά και η στιχουργική δεξιότητα του Morgan.

Το νέο E.P. των Seether θα περιλαμβάνει συνολικά πέντε τραγούδια, όπου πέρα από το “Feast Or Famine” θα βρούμε το “καθαρτικό” “What Would You Do?”, αλλά και το “Will It Ever End?” που αποτελεί ένα συμβολικό ταξίδι στην πανδημία.

Seether - Feast Or Famine

Back To Top