skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shania Twain – Giddy Up!

Η Shania Twain κυκλοφόρησε το νέο της single “Giddy Up!” από το επερχόμενο album της!

Τίτλος τραγουδιού: “Giddy Up!”

Καλλιτέχνης: Shania Twain

Μουσική/Στίχοι: David Stewart, Jessica Agombar, RØMANS, Shania Twain

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Queen of Me”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της country-pop σκηνής, Shania Twain, μάς υπενθυμίζει την κυκλοφορία του νέου της studio album παρουσιάζοντάς μας το ολοκαίνουριο single της, “Giddy Up!” Το κατά τα άλλα “ανεβαστικό” τραγούδι που είναι επηρεασμένο από τις country και pop αναφορές δόθηκε στη δημοσιότητα στις 5 Ιανουαρίου και το κοινό ανταποκρίθηκε σε αυτό θερμά.

Το “Giddy Up!” αποτελεί το follow-up του “Waking Up Dreaming”, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022 και μάς δίνει μία ακόμη γεύση από το επερχόμενο album της Twain. Ο λόγος γίνεται για το “Queen of Me” που θα έρθει ανάμεσά μας τόσο στην αναλογική όσο και την ψηφιακή μορφή του στις 3 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα της Twain από το 2017 με το “Now”, αλλά και την πρώτη της δουλειά μέσα από την ένταξή της στη νέα δισκογραφική της, Republic Records.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η Shania Twain έδωσε στη δημοσιότητα το “Last Day of Summer”, που γράφτηκε από κοινού με τον Jack Savoretti και κυκλοφόρησε ως το πρώτο διαφημιστικό single του δίσκου. Το “Giddy Up!” κυκλοφόρησε επίσης μαζί με το dance video του, εκτός από το lyric video, και μπορείς να τα δείς παρακάτω.

Shania Twain - Giddy Up!

Shania Twain - Giddy Up! (Official Dance Video)

Back To Top