skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skylar Grey – New Kind of Love (from “Four Weddings and a Funeral” O.S.T.)

Η Skylar Grey συμμετέχει στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς “Four Weddings and a Funeral” με το τραγούδι “New Kind of Love”!

Τίτλος τραγουδιού“New Kind of Love”

Καλλιτέχνης: Skylar Grey

Μουσική / Στίχοι: Elliot Taylor, Jayson DeZuzio, Skylar Grey

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το O.S.T.: “Four Weddings and a Funeral”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 7 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Η βραβευμένη με BAFTA και Grammy Awards ταινία, “Four Weddings and a Funeral”, μεταφέρθηκε στην διαδικτυακή τηλεόραση και από τις 31 Ιουλίου προβάλλεται στο Hulu, με πρωταγωνιστές τους Nathalie Emmanuel, Nikesh Patel, Rebecca Rittenhouse και John Paul Reynolds. Πρόκειται για μία εκσυγχρονισμένη δημιουργία των Mindy Kaling και Matt Warburton που έχει λάβει ήδη αρκετά θετικές κριτικές.

Σημαντικό μερίδιο στην μέχρι στιγμής επιτυχία της σειράς είχε και το soundtrack αυτής, από το οποίο μάλιστα έχουμε ήδη απολαύσει μία μοναδική δημιουργία. Αυτή ακούει στον τίτλο For Once In My Life, υπό την εξαιρετική φωνή της Emeli Sandé. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ήρθε στο προσκήνιο ακόμη ένα τραγούδι.

Μία εβδομάδα μετά από την κυκλοφορία των πρώτων επεισοδίων, η Skylar Grey συνοδεύει το νέο επεισόδιο με το τραγούδι “New Kind of Love”. Πρόκειται για μία μελωδική, pop δημιουργία, με έντονο το στοιχείο του πιάνου και την γλυκιά χροιά της Grey. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Elliot Taylor, Jayson DeZuzio και Skylar Grey και μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Skylar Grey - New Kind of Love (from “Four Weddings and a Funeral” O.S.T.)

Back To Top