skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Rumjacks – Lost Along the Way

Ακούστε το νέο single του rock συγκροτήματος, The Rumjacks, με τίτλο τίτλο “Lost Along the Way”!

Τίτλος τραγουδιού“Lost Along the Way

Καλλιτέχνης: The Rumjacks

Μουσική / Στίχοι: Adam Kenny, Gabriel Whitbourne, John McKelvey, Mike Rivkees, Pietro Della Sala

Εταιρεία: Australian Broadcasting Corporation

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Το πενταμελές, rock συγκρότημα από την Αυστραλία, οι The Rumjacks, που απασχόλησαν το μουσικό γίγνεσθαι τον Μάρτιο με το νέου τους studio album, “Hestia”, είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό.

“Lost Along the Way” κυκλοφόρησε στις 20 Αυγούστου μέσω της Australian Broadcasting Corporation κι αποτελεί μία άκρως ρυθμική, punk rock δημιουργία, μέσω της οποίας οι The Rumjacks μιλούν για τα πράγματα που μπορεί κάποιες φορές να θεωρούμε δεδομένα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που “χανόμαστε” στον “δρόμο” μας. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι The Rumjacks άδραξαν την ευκαιρία με το “άνοιγμα” του πολιτισμού και την πρόσβαση του κοινού στους χώρους διεξαγωγής εκδηλώσεων κι έτσι από τις 14 ως τις 21 Αυγούστου πραγματοποίησαν ορισμένες live εμφανίσεις παρουσιάζοντας το νέο τους υλικό. Πέραν αυτών, έχουν ήδη ανακοινώσει τη μεγάλη τους περιοδεία για το 2022, η οποία θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί περί τα τέλη Φλεβάρη με shows σε Ην. Βασίλειο κι Ιρλανδία.

The Rumjacks - Lost Along the Way

Back To Top