skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Wombats – If You Ever Leave, I’m Coming With You

Οι The Wombats παρουσιάζουν ακόμη ένα single από το επερχόμενο album τους, με τίτλο “If You Ever Leave, I’m Coming With You”!

Τίτλος τραγουδιού: “If You Ever Leave, I’m Coming With You

Καλλιτέχνης: The Wombats

Μουσική / Στίχοι: Jacknife Lee, Tord Øverland Knudsen, Daniel Haggis, Matthew Murphy

Εταιρεία: AWAL Recordings

Από το LP: “Fix Yourself, Not The World”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Έπειτα από την κυκλοφορία του digital single τους, “Method to the Madness”, οι The Wombats ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου κι έκτου κατά σειρά studio album τους, με τίτλο “Fix Yourself, Not The World”. Πρόκειται για το follow-up του δίσκου “Beautiful People Will Ruin Your Life”, που έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2018 “ανεβάζοντας” το συγκρότημα στη θέση Νο.3 των βρετανικών album charts.

Με σκοπό, λοιπόν, την προώθηση του νέου τους εγχειρήματος, οι Βρετανοί καλλιτέχνες παρουσίασαν στις 16 Αυγούστου ακόμη ένα δείγμα από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “If You Ever Leave, I’m Coming With You”. Το τραγούδι, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφουν οι Jacknife Lee, Tord Øverland Knudsen, Daniel Haggis και Matthew Murphy, αποτελεί μία ρυθμική, indie rock δημιουργία, με τα κιθαριστικά riffs και τα drums να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Ένα lyric video εμπνευσμένο από το συνολικό, δισκογραφικό concept συνοδεύει το νέο single των The Wombats, που μπορείς να απολαύσεις ευθύς αμέσως.

The Wombats - If You Ever Leave, I'm Coming With You

Back To Top