skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Usher – GLU

Ο Usher κυκλοφόρησε το νέο του single “GLU”!

Τίτλος τραγουδιού: “GLU”

Καλλιτέχνης: Usher

Μουσική/Στίχοι: Bobby Ross Avila, Issiah j. Avila, Lil Jon, Sean “The Pen” Garrett, Usher Raymond Iv

Εταιρεία: gamma.

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Ο Usher φαίνεται να έχει μια αναγέννηση αυτές τις μέρες. Ενώ έχει κερδίσει αρκετή καλή θέληση όλα αυτά τα χρόνια χάρη στα singles του που αναδεικνύονται “πλατινένια”albums του που αναδεικνύονται “διαμάντια”, αυτές τις μέρες είναι η υπερπαραγωγή του στο Λας Βέγκας που έχει το όνομά του στα χείλη όλων. Θα ήταν ανόητος να μην εκμεταλλευτεί αυτή τη στιγμή, και όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι. Επιστρέφει δυναμικός και σέξι στην προσπάθειά του να “ξυπνήσει την R&B” με το τελευταίο του, ερωτικό “GLU”.

Σε παραγωγή των Sean Garrett, Lil Jon και The Avila Brothers, ο Usher γίνεται εραστής του “GLU”. Ακουμπώντας σε μια ατμόσφαιρα που φαίνεται να είναι εμπνευσμένη από το “International Lover” του Prince, ο τραγουδιστής γίνεται πολύ άσχημος καθώς περιγράφει μια αρκετά έντονη συνεδρία ανάμεσα σε αυτόν και τη γυναίκα του. Μας αφήνει σε αυτήν την παράξενη, μικρή συνάντηση στην κρεβατοκάμαρά του με ξεκάθαρους στίχους που στοχεύουν στο να σε κάνουν να κοκκινίσεις.

Δεν μπορούμε να αναφέρουμε τους περισσότερους στίχους εδώ, αλλά δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία. Ο πρώτος στίχος από μόνος του παραπέμπει στο πόσο καλά φιλάει μία κυρία (αν και στην πραγματικότητα δεν μιλάμε για φιλιά, αν ξέρετε τι εννοούμε) και γίνεται πολύ πιο περιγραφικός καθώς γίνονται σωματικά.

Usher - GLU

Back To Top