skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Fall Out Boy – The Last Of The Real Ones

Τι γίνεται, λοιπόν, όταν τα ζώα λειτουργούν σαν τους ανθρώπους;

Τίτλος τραγουδιού“The Last Of The Real Ones”

Καλλιτέχνης: Fall Out Boy

Μουσική / Στίχοι: Andrew Hurley, Joe Trohman, Pete Wentz, Patrick Stump

Σκηνοθεσία: Justus Meyer

Από το album: “Mania”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Fall Out Boy το τελευταίο διάστημα είναι ξανά στο προσκήνιο, έπειτα από την μουσική τους αποχή από την κυκλοφορία του δίσκου τους “American Beauty/American Psycho”, που κυκλοφόρησε το 2015. Από τον εν λόγω δίσκο μας σύστησαν τα singles “Centuries”“American Beauty/American Psycho“Uma Thurman” και “Irresistible”, ενώ ολόκληρος ο δίσκος αναδείχθηκε πλατινένιος από την RIAA, καθώς ξεπέρασε το 1 εκ. σε πωλήσεις.

Ο λόγος που το αμερικανικό pop rock συγκρότημα είναι κοντά μας είναι η κυκλοφορία του επερχόμενου κι έβδομου σε σειρά δίσκου τους, “Mania”. Το νέο τους album αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου 2018, μέσω της της δισκογραφικής τους στέγης Island Records και DCD2. Το single “Young and Menace, αλλά και το Champion είναι τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους, με τα οποία μας έφεραν πιο κοντά στο νέο τους υλικό.

Η σειρά, όμως, ήρθε για ακόμα ένα τραγούδι, το τρίτο κατά σειρά single του δίσκου, με τίτλο “The Last of the Real Ones”. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά τραγούδια του δίσκου, με το οποίο οι Fall Out Boy σηματοδοτούν όχι μόνο την επιστροφή τους εν γένει, αλλά και το γεγονός ότι επανεξετάζουν τον παλιό γνώριμο pop – punk ήχο τους.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου μαζί με το video clip αυτού, ενώ αμέσως μετά την δημοσίευσή του, ο Pete Wentz ανέφερε πως πρόκειται: “για εκείνο το είδος αγάπης που αισθάνεσαι για κάποιον βάσει των ελαττωμάτων του κι όχι παρά αυτών”. Στο video clip του τραγουδιού παρακολουθούμε δύο λάμα να σκοτώνουν τον αιχμάλωτο Wentz στο port baggage ενός αυτοκινήτου, ενώ στο τέλος αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ίσως και να μην είναι αυτό το τέλος της ιστορίας. Η σκηνοθεσία του video clip φέρει την υπογραφή του Justus Meyer.

Fall Out Boy - The Last Of The Real Ones

Back To Top