skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ziggy Marley – Friday’s On

O Ziggy Marley κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι “Friday’s On”, με σκοπό την υποστήριξη του κινήματος Fridays For Future, της Greta Thunberg!

Τίτλος τραγουδιού: “Friday’s On

Καλλιτέχνης: Ziggy Marley

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Tuff Gong Worldwide

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Το νέο single του Ziggy Marley με τίτλο “Friday’s On” είναι μια άμεση αναφορά στο κίνημα Fridays For Future, μια πρωτοβουλία της νεαρής ακτιβίστριας για το κλίμα από τη Σουηδία, Greta Thunberg που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2018.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα lyric video που παρουσιάζει εικόνες από τις διαδηλώσεις των μελών του κινήματος. Κατά τις σχολικές απεργίες της Παρασκευής, οι νέοι και οι μαθητές καλούν τις αρχές να λάβουν μέτρα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Οι απεργίες έχουν ήδη οργανωθεί σε αμέτρητες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ziggy έχει αγγίξει παρόμοια θέματα με τη μουσική του. Νωρίτερα φέτος, ο βραβευμένος με οκτώ Grammy κυκλοφόρησε το music video για το τραγούδι του “World Revolution”, που συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο του album, Rebellion Rises” του 2018. Στο video, στο οποίο συμμετέχουν επίσης τα παιδιά του, ο Marley δείχνει ότι η νεολαία έχει την δύναμη να ξεκινήσει μια επανάσταση απαραίτητη για να αλλάξει το μέλλον της γης και της κοινωνίας μας.

Ziggy Marley - Friday's On

Back To Top