skip to Main Content

Νέο Remix & Συνεργασία | Joyner Lucas & Will Smith – Will

Ο Will Smith είναι ξανά στις επάλξεις, αυτή τη φορά στο πλευρό του Joyner Lucas για το remix του “Will”!

Τίτλος τραγουδιού: “Will”

Καλλιτέχνης: Joyner Lucas & Will Smith

Μουσική/Στίχοι: Joyner Lucas, Will Smith, Crank Lucas

Εταιρεία: Twenty Nine Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Στις 25 Μαρτίου, την εμφάνισή του στα μουσικά δρώμενα έκανε το νέο τραγούδι του Αμερικανού rapper Joyner Lucas, με τίτλο “Will”. Μέσω αυτού, ο Joyner αποτίει φόρο τιμής στο προσωπικό του είδωλο που δεν είναι άλλο από τον Will Smith. Έχοντας δεχτεί όλο αυτό το διάστημα ουκ ολίγες κριτικές, με τον ίδιο τον Smith να νιώθει μεγάλη τιμή για αυτή την αφιέρωση.

Ως ανταπόδοση, ο δημοφιλής ηθοποιός και rapper, Will Smith, επέλεξε να δημιουργήσει με τον Joyner Lucas ένα remix για το εν λόγω τραγούδι. Έτσι, από τις 15 Μαΐου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά τον Smith να rapάρει. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού θα γίνουν πολλές αναφορές σε διάφορες ταινίες που έχει συμμετάσχει ο Smith, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει έναν εξαιρετικό διάλογο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η original version του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία, ολοκληρωμένη δουλειά του Joyner Lucas, με τίτλο “ADHD”. Πρόκειται για ένα album-θησαυρό, στον οποίο περιλαμβάνονται μοναδικές συνεργασίες του Lucas με καλλιτέχνες όπως οι Logic, Young Thug, Chris Brown, Timbaland, Fabolous και King OSF.

Joyner Lucas & Will Smith - Will

Back To Top