skip to Main Content

Νέο Trailer | Ο Thomas Bangalter των Daft Punk συμμετέχει στο soundtrack της νέας ταινίας τρόμου «Climax»

Ο Thomas Bangalter των Daft Punk συνεισφέρει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Sangria” στην ταινία τρόμου “Climax”.

Ο Thomas Bangalter έγραψε νέα μουσική για την ταινία “Climax”, που σκηνοθέτησε ο Αργεντινός, Gaspar Noé. Το νέο τραγούδι του Bangalter, που έχει τίτλο «Sangria», αναμένεται να κυκλοφορήσει συνοδευόμενο από την παλιότερη solo επιτυχία του «What To Do» αλλά και το τραγούδι των Daft Punk“Rollin’ and Scratchin» που προέρχεται από την εποχή του “Homework». Επιπλέον χορευτικά τραγούδια πρόκειται να κοσμήσουν την ταινία και το soundtrack της, όπως επιβεβαιώνεται από το tracklist του, που περιλαμβάνει τα : “Windowlicker” του Apex Twin και “Utopia – Me Giorgio” του Giorgio Morodor, καθώς και τραγούδια από τους: Gary Numan, Soft Cell, Rolling Stones και πολλά άλλα.

Διάσημος για το εξαντλητικό του σκηνοθετικό στυλ, η ταινία του Noé είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 19 Σεπτεμβρίου από την A24. Ανάμεσα στις πιο γνωστές του ταινίες θα συναντήσετε τους τίτλους των: “Moonlight”, “Ex Machina”, “Room” και “Lady Bird”, ενώ το “Climax” σηματοδοτεί την πρώτη εισβολή της εταιρείας που εδεύει στη Νέα Υόρκη, στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Υποστηρίζοντας ότι βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, σύμφωνα με το The Telegraph, η ταινία “ακολουθεί μια ομάδα χορευτών στα εντατικά, ιδιαίτερα μαθήματα τους σε ένα σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού, στο μπουφέ του οποίου η υπάρχει -για μετά την πρόβα- άφθονη sangria που είναι γεμάτη από κάποια άγνωστη παραισθησιογόνα ουσία, φέρνοντας μια γρήγορη μαζική υπερδιέγερση της Noéan-ψύχωσης”.

Το “Climax” σηματοδοτεί την τρίτη φορά που το “ρομπότ” από τη Γαλλία και ο σκηνοθέτης από την Αργεντινή συνεργάστηκαν για τη μεγάλη οθόνη. Ο Bangalter παρείχε προηγουμένως μουσική για το “Irreversible” το 2002, καθώς και για το ψυχεδελικό θρίλερ του 2009, “Enter the Void”.

Το τραγούδι που ακούγεται στο trailer της ταινίας είναι το “Supernature” του Cerrone

"CLIMAX" (Trailer)

Back To Top