skip to Main Content

Νέο Trailer | “Last Days of Michael Jackson”… έρχεται το νέο ντοκιμαντέρ για το Βασιλιά της pop

Δείτε το νέο trailer του ντοκιμαντέρ για το τέλος του βασιλιά της pop, με τίτλο “The Last Days of Michael Jackson”! 

To ABC παρουσίασε το νέο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ σχετικά με τον βασιλιά της pop, που θα τιτλοφορείται  “The Last Days of Michael Jackson”. Διάρκειας δύο ωρών το νέο αυτό ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει ειδικές και συνεντεύξεις του αείμνηστου τραγουδιστή, που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ ξανά μέχρι σήμερα ενώ την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ και τις αφηγήσεις έχουν αναλάβει δύο μεγάλα ονόματα του “ABC News”, η Barbara Walters και η Diane Sawyer.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την άνοδο του Michael Jackson, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του στο Gary, της Ιντιάνα μέχρι την τελευταία εβδομάδα πριν τις προγραμματισμένες συναυλίες του και τον πρόωρο θάνατο του. Το trailer ανοίγει με ένα γρήγορο μοντάζ της ζωής του Jackson και συνεχίζει με footage από ζωντανές εμφανίσεις και το κυνηγητό από τους παπαράτσι. “Το αστέρι χρειάζεται λίγο χώρο, να του δοθεί την ευκαιρία να χαλαρώσει”, λέει ο Jackson. “Έχει καρδιά, είναι άνθρωπος, αφήστε τον να έχει ένα κρεβάτι, ένα μαξιλάρι. Τι άλλο μπορώ να δώσω;”

Αργότερα, αναφέρεται στην αυξανόμενη πίεση που βρισκόταν κάτω. “Οι άνθρωποι περιμένουν όλο και περισσότερο επειδή μόλις γίνει, είναι αθάνατο”, λέει. “Δεν μπορείτε να πάτε πίσω.”

Στο trailer εμφανίζεται και η μικρότερη αδελφή του, Janet Jackson που φαίνεται να μιλά για την απώλεια του αδελφού της ενώ άλλοι άνθρωποι από τον στενό του κύκλο αναφέρουν επίσης τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στον τραγουδιστή που οδήγησαν και στον ξαφνικό χαμό του. Πριν από το θάνατό του, ο Jackson είχε ανακοινώσει την τελευταία του περιοδεία, αλλά 18 ημέρες πριν την πρώτη ημερομηνία, πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή ανακοπή στις 25 Ιουνίου 2009.

Το “The Last Days of Michael Jackson” (“Οι τελευταίες μέρες του Michael Jackson”) θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

"Last Days of Michael Jackson" (Trailer)

Back To Top