skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | Goo Goo Dolls – One Last Song About Christmas

Οι Goo Goo Dolls επανήλθαν με ακόμη ένα χριστουγεννιάτικο anthem, με τίτλο “One Last Song About Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού“One Last Song About Christmas”

Καλλιτέχνης: Goo Goo Dolls

Μουσική / Στίχοι: James Mcgorman, Jim McGorman, John Rzeznik

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “It’s Christmas All Over”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Οκτωβρίου 2021

Art-cover:

Το αμερικανικό, rock συγκρότημα, Goo Goo Dolls, που αποτελείται από τους John Rzeznik και Robby Takac και που εδώ και τέσσερις σχεδόν δεκαετίες μάς προσφέρει απλόχερα μοναδικές δημιουργίες, είναι ξανά στις επάλξεις με νέο υλικό. Οι Goo Goo Dolls για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφόρησαν ένα εποχιακό album, με τίτλο “It’s Christmas All Over” μέσω του οποίου μάς έφεραν πιο κοντά στην πιο γιορτινή περίοδο του έτους, τα Χριστούγεννα.

Με αφορμή, λοιπόν, την επανέκδοσή του ένα χρόνο μετά, το αμερικανικό συγκρότημα παρουσίασε ακόμη μία δημιουργία του, με τίτλο “One Last Song About Christmas”. Το τραγούδι αποτελεί μία μελωδική και γλυκιά μπαλάντα, εμπνευσμένη από τα Χριστούγεννα, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τους James Mcgorman, Jim McGorman και John Rzeznik.

Όσον αφορά την επανέκδοση του “It’s Christmas All Over”, σε αυτό θα ακούσουμε το νέο τους single, αλλά και μία όμορφη διασκευή στο κλασσικό anthem του Dean Martin, “I’ve Got My Love To Keep Me Warm”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και για χάρη του νέου single, ο Rzeznik δήλωσε πρόσφατα:

“Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι σχετικά με τους ανθρώπους και τα μέρη που οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε ή σκεφτόμαστε κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.”

Goo Goo Dolls - One Last Song About Christmas

Back To Top