skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Diana Ross – Thank You

Η Diana Ross λέει ευχαριστώ στον κόσμο που τη στηρίζει με το come-back-single της “Thank You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Thank You

Καλλιτέχνης: Diana Ross

Μουσική / Στίχοι: Amy Wadge, Nathaniel Ledwidge, Christian Paul Wossilek, Diana Ross, Troy Miller

Εταιρεία: Decca Records/Universal Music Company

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Το νέο της album της Diana Ross είναι γεγονός και πρόκειται για μια συλλογή με τραγούδια-δώρο προς τους ακροατές και υποστηρικτές της όλα αυτά τα χρόνια, για τους οποίους νιώθει τόσο ευγνώμων. Το album θα τιτλοφορείται “Thank You” και προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το ομότιτλο τραγούδι “Thank You”, είναι το πρώτο single από την αναμενόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της καλλιτέχνιδας. Είναι ένα δυνατό τραγούδι, γεμάτο από αγάπη και εκτίμηση, σε ρυθμούς funky-soul.

Η Diana Ross συνεργάστηκε και για τα 13 τραγούδια του album, με τους διακεκριμένους στιχουργούς και παραγωγούς: Jack Antonoff, Troy Miller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler, Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White, & Nathanial Ledgewick.

Αυτό είναι το μεγάλο come-back της λαμπερής ντίβας μετά από 15 ολόκληρα χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Αποτελεί το πρώτο studio album της Diana Ross μετά από το “I Love You” του 2006 και το πρώτο πρωτότυπο υλικό μετά από το “Every Day Is a New Day” του 1999. Το album γράφτηκε κατά τη διάρκεια του περσινού lockdown και ηχογραφήθηκε στο στούντιο της Ross.

Diana Ross - Thank You

Back To Top