skip to Main Content

Νέo Τραγούδι | BAD BUNNY – De Museo (from “F9” O.S.T.)

Ο Bad Bunny συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας “F9” με το single “De Museo”!

Τίτλος τραγουδιού“De Museo”

Καλλιτέχνης: BAD BUNNY

Μουσική / Στίχοι: Tainy, Bad Bunny

Εταιρεία: Rimas Music, Atlantic Records

Από το O.S.T.: “F9”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Εάν κάποιοι έχουν ήδη απολαύσει την δραματική ταινία δράσης, “F9” ή αλλιώς “Fast & Furious 9”, θα έχουν σίγουρα ακούσει και το τραγούδι “De Museo”. Πίσω από αυτό κρύβεται ο Πουερτορικανός rapper, Bad Bunny, ο οποίος καταφέρνει με τις trap αναφορές να ξεσηκώσει τους λάτρεις του είδους, όσο ερμηνεύει τους ισπανικούς στίχους του. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Tainy και Bad Bunny.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί το follow-up του “Yonaguni”, ενός digital single του καλλιτέχνη που αναδείχθηκε “πλατινένιο” σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κι έφτασε στην κορυφή των αμερικανικών latin charts.

Αξίζει να αναφερθούμε στον Bad Bunny ως έναν από τους πιο επιτυχημένους rappers της γενιάς του. Την είσοδό του στο μουσικό προσκήνιο πραγματοποίησε το 2016 κι αμέσως κατάφερε να αναδυθεί στην κορυφή των charts σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες, ανάμεσα στις οποίες συναντάμε τα τραγούδια “Tu No Metes Cabra”, “Sensualidad”, “Krippy Kush” και φυσικά το “I Like It” σε συνεργασία με την Cardi B και τον J Balvin.

BAD BUNNY - De Museo (from "F9" O.S.T.)

Back To Top