skip to Main Content

Νέο Single | Melanie C – Room for Love

Η Melanie C συνεχίζει να προωθεί το album της “Version of Me” και μας συστήνει το νέο single “Room for Love”.

Τίτλος τραγουδιού“Room for Love”

Καλλιτέχνης: Melanie C

Μουσική / Στίχοι: Olaniyi Michael Akinkunmi, Melanie Chisholm, Moses Ayo Samuels, Varren Wade

Από το album: “Version of Me”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Οκτωβρίου 2016

Art-Cover:

Θετική η εξέλιξη της Melanie C και φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα αρκετά “διαμάντια” από τον πρόσφατο δίσκο της “Version of Me”. Ο λόγος γίνεται για το εύρυθμο και γεμάτο beats “Room of Love”, το οποίο κυκλοφόρησε ως το τέταρτο κατά σειρά single της. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της ερμηνεύτριας σε συνεργασία με τους Olaniyi Michael Akinkunmi, Moses Ayo Samuels και Varren Wade. Θα μπορούσαμε να πούμε πως πέρα από τον mid-tempo ρυθμό του “Room of Love” αυτό καταλήγει σε ένα μελαγχολικό αποτέλεσμα.

Η 43χρονη πλέον ερμηνεύτρια, εν έτει 2017, έχει στο ενεργητικό της επτά ολοκληρωμένους δίσκους, ενώ το “Version of Me” με τα έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια αποτελεί το follow-up του “Stages” που κυκλοφόρησε πέντε χρόνια πριν. Από το τελευταίο της album, η Chisholm έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία singles. Αναφερόμαστε στα τραγούδια: “Anymore”, “Dear Life” και Hold On, το τελευταίο από τα οποία έχει κυκλοφορήσει και στην acoustic version του.

Πέρα από την κυκλοφορία των τραγουδιών, η Melanie C δεν στάθηκε μόνο σε αυτού του είδους την προώθηση της δουλειάς της. Από τις 4 Απριλίου και ως τις 9 Μαΐου επισκέφτηκε συνολικά 14 πόλεις, στο πλαίσιο της “Version of Me” περιοδείας. Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά το γεγονός ότι η ηχογράφηση του δίσκου ξεκίνησε το 2014 και ολοκληρώθηκε το 2016, το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενο και διαφορετικό.

Melanie C - Room for Love

Back To Top