skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Morrissey – I Wish You Lonely

To νέο single του Morrissey είναι… εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “I Wish You Lonely”

Καλλιτέχνης: Morrissey

Μουσική / Στίχοι: Morrissey

Από το album: “Low In High School”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Morrissey επιστρέφει τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “World Peace Is None Of Your Business” και μας αποκαλύπτει το tracklist, το εξώφυλλο, τον τίτλο, την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου album του.

O δίσκος θα φέρει τον τίτλο “Low In High School” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου από την εταιρεία Etienne της BMG. Μερικοί τίτλοι από τα νέα τραγούδια του Morrissey στο tracklist του, φαίνεται πως ακολουθούν πιστά την ιδιόρρυθμη απαισιοδοξία του, όπως το “I Bury The Living” και το “I Wish You Lonely” που είναι και το δεύτερο επίσημο single του μετά από το “Spent the Day In Bed” του οποίου το video clip έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες!

Με μια σύνθεση βασισμένη στα synths που προωθούνται από ένα σταθερό backbeat, το τραγούδι διατηρεί το γνώριμο μελωδικό μείγμα του πρώην τραγουδιστή των Smiths ενώ ο ίδιος σε δήλωσή του είπε σχετικά “Η πολιτική ελίτ έχει σταματήσει να αναπνέει. Οι άνθρωποι και οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο είναι ανοιχτά σε μια κατάσταση αμοιβαίας περιφρόνησης. Μεταφράστε όλα αυτά σε σπουδαία μουσική και η ζωή θα γίνει πιο αισιόδοξη».

Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Joe Chiccarelli (Frank Zappa, The Strokes, Beck και The White Stripes) και ηχογραφήθηκε στα La Fabrique Studios στη Γαλλία και στο Forum Studios του Ennio Morricone στη Ρώμη.

Morrissey - I Wish You Lonely

Back To Top