skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Breaking Benjamin – Blood

Οι Αμερικανοί ροκάδες, Breaking Benjamin, μοιράζονται με το κοινό το νέο τους τραγούδι, “Blood”!

Τίτλος τραγουδιού“Blood”

Καλλιτέχνης: Breaking Benjamin

Μουσική / Στίχοι: Aaron Bruch, Benjamin Burnley, Jasen Rauch, Keith Wallen, Shaun Foist

Από το album: “Ember”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το έκτο studio album τους αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι Breaking Benjamin, σε παραγωγή του Benjamin Burnley (βασικός τραγουδιστής), με τίτλο “Ember”, στις 13 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε. Το πενταμελές συγκρότημα που μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του τρεις ‘πλατινένιους’ δίσκους κι έχει πουλήσει συνολικά περισσότερα από 7 εκατομμύρια σε αντίτυπα μας δίνει ακόμα μία γεύση από το επερχόμενο δισκογραφικό τους εγχείρημα. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Blood”.

Το “Blood” ήρθε ως follow-up του lead single του δίσκου, με τίτλο “Red Cold River”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 5 Ιανουαρίου. Μιλώντας για όλους τους φόβους, αλλά και για όσα έχουν μετανιώσει, οι Breaking Benjamin τραγουδούν στο γνώριμο σκληροπυρηνικό μοτίβο τους. Μπορεί να θέλουν να απεγκλωβιστούν από το μουσικό στίγμα τους εντάσσοντας ένα κιθαριστικό trio στο δυναμικό τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται άμεσα υλοποιήσιμο.

Η επιτυχία του “Ember” είναι σχεδόν αναμενόμενη, καθώς δύο βδομάδες έπειτα από την κυκλοφορία του lead single του album, αυτό κατάφερε να καταλάβει την θέση Νο.5 του αμερικανικού Billboard Hot Rock Songs Chart, αλλά και την θέση Νο.21 του Mainstream Rock Songs chart. Αξίζει να σημειώσουμε πως σύντομα το συγκρότημα αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία του στην Βόρεια Αμερική έχοντας στο πλευρό τους τους Avenged Sevenfold και Bullet for My Valentine.

Breaking Benjamin – Blood

Back To Top