skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Slipknot – All Out Life

Οι Slipknot γιορτάζουν το Halloween με ολοκαίνουριο τραγούδι και video clip!

Τίτλος τραγουδιού“All Out Life”

Καλλιτέχνης: Slipknot

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: M. Shawn Crahan

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το heavy metal συγκρότημα μοιράζεται μαζί μας το πρώτο του τραγούδι ύστερα από 4 χρόνια αποχής από τη μουσική δισκογραφία, μιας και το τελευταίο album τους, «5: The Gray Chapter», κυκλοφόρησε το 2014 . Ο τίτλος του νέου τραγουδιού ακούει στο όνομα «All Out Life» και κυκλοφορεί ανήμερα της γιορτής του Halloween, με σκοπό να μας βάλει στο κλίμα.

Το μουσικό video που το συνοδεύει, γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του M. Shawn Crahan, γνωστός και ως ‘Clown’.

Σε συνέντευξή του με τον Zane Lowe στο Beats 1 του Apple Music, ο Corey Taylor δήλωσε: «Το album βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια στην ιστορία των Slipknot. Είναι τόσο καλό. Είναι πολύπλοκο, είναι σκοτεινό, είναι μελωδικό, είναι βίαιο, είναι γεμάτο θυμό και είναι αληθινό, είναι ωμό όσο δεν πάει και θα αναφέρεται σε πολλά πράγματα που οι άνθρωποι θα χρειαστούν στη ζωή τους αυτή τη περίοδο».

Όσο για το «All Out Life», ο σκηνοθέτης Crahan πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για τους Slipknot. Δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό τα τελευταία δυο χρόνια και το τραγούδι ‘All Out Life’, αλλά και το video αποτελεί ένα από τα concepts που δουλεύουμε. Αποτελεί μια γεύση που αρμόζει να σε προϊδεάσει για το επόμενο βήμα μας».

Παράλληλα, ο Taylor πρόσθεσε πως: «Το ‘All Out Life’ επιχειρεί δυο πράγματα: να μας φέρει όλους κοντά, αλλά και να μας υπενθυμίσει πως το παρελθόν δεν είναι κάτι που πετάς περιφρονητικά […] Το ‘All Out Life’ είναι ο ύμνος που θυμίζει στους ανθρώπους πως δεν είναι η ημερομηνία που βάζεις στη μουσική – είναι η διαχρονική της δύναμη».

Slipknot - All Out Life

Back To Top