skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Interpol – Fine Mess

Οι Αμερικανοί ροκάδες, Interpol, επανήλθαν με το νέο τους τραγούδι, “Fine Mess”!

Τίτλος τραγουδιού“Fine Mess”

Καλλιτέχνης: Interpol

Μουσική / Στίχοι: Paul Banks, Samuel Fogarino, Daniel Kessler

Εταιρεία: Matador Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι Interpol επέστρεψαν στο μουσικό προσκήνιο γεμάτοι νέα! Πέρα από το νέο υλικό που μας παρουσιάζουν, οι Interpol ανακοινώνουν τη νέα τους περιοδεία στη Βόρεια Αμερική.

Το νέο τραγούδι του τριμελούς συγκροτήματος φέρει ως τίτλο “Fine Mess” και κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου του 2019, μέσω της Matador Records. Το νέο υλικό του συγκροτήματος ήρθε ως follow-up της πιο πρόσφατης δισκογραφικής τους δουλειάς, με τίτλο “Marauder”. Πέντε μήνες μετά από αυτή τους την κυκλοφορία, η οποία κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.6 των γερμανικών και βρετανικών album charts, οι Interpol δίνουν το έναυσμα για τη νέα τους περιοδεία, η οποία θα κρατήσει όλο το έτος. Αυτή μάλιστα περιλαμβάνει σταθμούς στο Madison Square Garden και στο Red Rocks, όπου θα βρίσκονται στο πλευρό των Car Seat Headrest, αλλά και των Snail Mail (στον πρώτο σταθμό) και των Sunflower Beam (στον δεύτερο σταθμό).

Όσον αφορά το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Fine Mess”, αυτό βασίζεται στα ηλεκτρονικά, κιθαριστικά riffs, αλλά και στα γνώριμα φωνητικά του Paul Banks που κάθε φορά μας εκπλήσσουν. Το “Fine Mess” αποτελεί το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε το συγκρότημα για το 2019.

Interpol – Fine Mess

Back To Top