skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Cindy Blackman Santana – We Came To Play (feat. John McLaughlin) & Everybody’s Dancin’ (feat. Santana)

O John McLaughlin και ο Carlos Santana συμμετέχουν σε δύο ολοκαίνουρια τραγούδια της Cindy Blackman Santana!

Τίτλος τραγουδιού: “We Came To Play (feat. John McLaughlin)” & “Everybody’s Dancin’ (feat. Santana)”

Καλλιτέχνης: Cindy Blackman Santana

Μουσική/Στίχοι: 1. N/A, 2.Cindy Blackman Santana, Santana, Jeffrey Cohen, Narada Michael Walden

Εταιρεία: The Orchard Enterprises/Copperline Music

Από το LP: “Give The Drummer Some”

Ημ/νία κυκλοφορίας singles: 24/27 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Το νέο album της Cindy Blackman Santana, “Give The Drummer Some” θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου 2020. Τρία χρόνια σε διαδικασία δημιουργίας, ο δίσκος είναι μια απόδειξη της απαράμιλλης μουσικής και συνθετικής γνώσης της συζύγου του μεγάλου θρύλου Carlos Santana, με 17 τραγούδια (τόσο instrumental όσο και με φωνητικά) που οδηγούν τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό και όμορφο διαρκές ταξίδι. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: Carlos Santana (όπως ήταν αναμενόμενο, σε 8 τραγούδια), John McLaughlin (σε 2 τραγούδια), τον Kirk Hammett (σε 1 τραγούδι), τον Vernon Reid (σε 3 τραγούδια), σε παραγωγή των Narada Michael Walden, Cindy Blackman Santana και Carlos Santana.

Στο «We Came to Play», που κυκλοφόρησε πρόσφατα συνοδευόμενο από το επίσημο music video του, συμμετέχει σε μια συναρπαστική μουσική συνομιλία ο βραβευμένος με Grammy, John McLaughin αλλά και ο μπασίστας Matt Garrison. Η Cindy δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία αυτή: «Έχω την τιμή να συνεργαστώ με τον John McLaughlin στο album. Είναι ένας από τους ήρωές μου και τον σέβομαι τόσο πολύ”.

Πριν από λίγες μόνο ώρες έκανε την εμφάνισή του και ένα ακόμα τραγούδι, μια από τις συνεργασίες της με τον διάσημο σύζυγο της, που έχει τίτλο “Everybody’s Dancin'”, το οποίο επιβεβαιώνει την ευχάριστη διάθεση που θα διέπει το album αυτό.

«Pop, funk, rock, jazz – αγκαλιάζω τη δημιουργικότητα σε όλα αυτά (τα είδη) και νιώθω τόσο εμπνευσμένη όταν το παίζω. Αυτό ήθελα να νιώσουν οι άνθρωποι όταν ακούνε το album – έμπνευση. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να κάνω τόσα πολλά φωνητικά τραγούδια σε αυτό το album», συνέχισε. «Είμαι, και θα είμαι πάντα drummer, αλλά είναι επίσης συναρπαστικό να δείχνω την πλευρά της τραγουδίστριας. Θέλω οι άνθρωποι να περάσουν υπέροχα. Ξεκίνησα να κάνω ένα δίσκο που ήταν διασκεδαστικός και αναζωογονητικός, αλλά περισσότερο από αυτό ήθελα να έχουν σημασία τα μηνύματα. Αν οι άνθρωποι απομακρυνθούν από αυτό νιώθοντας όλα όσα έβαλα, τότε έκανα τη δουλειά μου”.

Cindy Blackman Santana feat. John McLaughlin – We Came To Play

Cindy Blackman Santana feat. Santana - Everybody's Dancin'

Back To Top