skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Kylie Minogue – Magic

H Kylie Minogue κυκλοφορεί το music video του ολοκαίνουριου single της “Magic”!

Τίτλος τραγουδιού: “Magic

Καλλιτέχνης: Kylie Minogue

Μουσική/Στίχοι: Daniel Davidsen, Kylie Minogue, Michelle Buzz, Peter Wallevik, Teemu Brunila

Σκηνοθεσία: Sophie Muller

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Disco”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Kylie Minogue κυκλοφορεί ένα αγαπημένο banger που έχει τίτλο “Magic” ως το δεύτερο single από το πολύ-αναμενόμενο album της “DISCO”. Σε παραγωγή από το Δανέζικο duo PhD (a.k.a. Peter Wallevik και Daniel Heloy Davidsen), που στο παρελθόν συνεργάστηκαν με την pop-star στα τραγούδια: “Get Out Of My Way”, “Million Miles” και “Love”, αυτό είναι τραγούδι που ισοδυναμεί με τριάμισι λεπτά… ευτυχίας. Για τη συγγραφή των στίχων και της μουσικής του τραγουδιού, η Kylie εκτός από τους Phd, συνεργάστηκε και με τους: Michelle Buzz και Teemu Brunila.

Το music video για το «Magic» πέφτει μέσα σε μια ώρα από την ώρα κυκλοφορίας του single και είναι μια ακόμη συνεργασία με τη Sophie Muller, που ανέλαβε τα ινία της σκηνοθεσίας. Εδώ η “disco-pop-queen” εμφανίζεται να κάθεται στο θρόνο της που είναι τοποθετημένος -όπως είναι λογικό- μέσα σε μια ντίσκο. Χορευτές, ντισκομπάλες, πολύχρωμα φώτα και “μαγικές” φιγούρες που χορεύουν επίσης, συνθέτουν το συνολικό αποτέλεσμα! Αστερόσκονη παντού!

Το “Magic” ακολουθεί την κυκλοφορία του “Say Something”. Το album “DISCO” που θα συμπεριλαμβάνει αμφότερα τα τραγούδια έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου!

Kylie Minogue - Magic

Back To Top