skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Faouzia & John Legend – Minefields

Η ανερχόμενη τραγουσίτρια Faouzia συνεργάζεται με τον John Legend και τον Charlie Puth στο νέο της τραγούδι “Minefields”!

Τίτλος τραγουδιού: “Minefields”

Καλλιτέχνης: Faouzia & John Legend 

Μουσική / Στίχοι: Johnny Goldstein, Sam Martin, Jacob Kasher, Halatrax, Faouzia, Charlie Puth, Ali Tamposi

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η Faouzia δεν είναι ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια, γεννηθείσα το 2000, είναι μόλις 19 ετών και έχει καταγωγή από τον Καναδά και το Μαρόκο. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να κατακτήσει με το ισχυρό βιμπράτο της, τη δεύτερη θέση στο Canada’s Walk Of Fame το 2016, ενώ ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά της είναι οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: David Guetta, Kelly Clarkson, Galantis και Ninho.

Τώρα μια ακόμα λαμπερή συνεργασία έρχεται να προστεθεί στη συνολική -και ακόμα πολύ μικρή- δισκογραφία της. Πιο συγκεκριμένα, ο John Legend είναι ο επόμενος καλλιτέχνης που συνεργλαζεται με τη νεαρή τραγουδίστρια στο νέο τους anthem, “Minefields”.

Γραμμένο από την ίδια την Faouzia μαζί με τους Sam Martin, Ali Tamposi, Johnny Goldstein και J Kash, το “Minefields” χρησιμεύει ως συνέχεια του ντεμπούτου EP της, “Stripped”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο. Το τραγούδι αναφέρεται στα “ναρκοπέδια” μιας μάλλον θυελλώδους ερωτικής σχέσης. Στο πιάνο συμμετέχει και ο δημοφιλής τραγουδιστής Charlie Puth.

Faouzia & John Legend - Minefields

Back To Top