skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Humanist feat. Dave Gahan – Shock Collar

Ο Humanist αποκαλύπτει το πρώτο του single με την συμμετοχή του Dave Gahan των Depeche Mode!

Τίτλος τραγουδιού: «Shock Collar»

Καλλιτέχνης: Humanist feat. Dave Gahan 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ignition Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο frontman των Depeche Mode, Dave Gahan, ο οποίος δεν είναι ξένος σε συνεργατικά projects, κυκλοφόρησε μια νέα συνεργασία μαζί με τον Humanist για ένα νέο τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Shock Collar”. Το τραγούδι θα εμφανιστεί στο ντεμπούτο album του Humanist, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Στο music video που συνοδεύει το τραγούδι, ο Gahan εμφανίζεται να ερμηνεύει το τραγούδι, “λουσμένος” από χρωματιστά φώτα νέον. Ο Gahan και ο Marshall κινηματογράφησαν το clip στη Νέα Υόρκη και χρησιμοποίησαν τις εικόνες από τα halos και το φως σαν οδηγό.

Ο Humanist είναι ένα νέο μουσικό project από τον Rob Marshall, που παίζει κιθάρα στους Exit Calm και έχει γράψει δύο albums με τον Mark Lanegan (“Gargoyle” και “Somebody’s Knocking”). Εκτός από τον Gahan, άλλοι guests που θα συμμετέχουν στις δημιουργίες του Humanist, θα είναι ο Lanegan, ο Mark Gardner των Ride, ο Ron Sexsmith και ο Joel Cadbury των Unkle και άλλοι.

“Ήταν ευχαρίστηση μου που κλήθηκα να είμαι μέρος του Humanist-project του Rob», είπε ο Gahan σε μια δήλωση. “Με ρώτησε ο Mark Lanegan και μου άρεσε αμέσως η ιδέα. Είναι ένα θηρίο! Πήγα για τα φωνητικά, και για το οπτικό αποτέλεσμα οδήγησα γρήγορα σε έναν άδειο αυτοκινητόδρομο. Γυρίσαμε το video σε διάστημα δύο ημερών στη Νέα Υόρκη και όλα αυτά ταίριαξαν πολύ καλά μαζί”.

Humanist feat. Dave Gahan - Shock Collar

Back To Top