skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Taylor Swift – You Need To Calm Down

Η Taylor Swift αποκαλύπτει το νέο της single, “You Need To Calm Down”, από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά, με τίτλο “Lover”!

Τίτλος τραγουδιού“You Need To Calm Down”

Καλλιτέχνης: Taylor Swift

Μουσική / Στίχοι: Joel Little, Taylor Swift

Εταιρεία: Taylor Swift

Από το LP: “Lover”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Η Taylor Swift φαίνεται πως δεν θα απογοητεύσει ποτέ το κοινό της και ο λόγος είναι ότι πάντοτε το ‘κρατάει’ σε εγρήγορση με το νέο της υλικό. Έχοντας προσφάτως παρουσιάσει το νέο της single “Me!”, ως το lead single της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς “Lover”, η Taylor Swift είναι ξανά στις επάλξεις συστήνοντάς μας το “You Need To Calm Down”.

Πρόκειται για μία εύρυθμη, pop δημιουργία βγαλμένη από τον σύγχρονη μουσικό κόσμο των synth στοιχείων. Με το ‘παιχνιδιάρικο’ ύφος, το οποίο τυγχάνει να σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό, η Swift προτρέπει τους ‘εχθρούς’ της, αλλά και τους ομοφοβικούς να ηρεμήσουν. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η ερμηνεύτρια, σε συνεργασία με τον Joel Little.

Όσον αφορά την επερχόμενη δουλειά της, αυτή έρχεται ως follow-up του απόλυτα επιτυχημένου “Reputation”. Ο δίσκος “Lover” που έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 23 Αυγούστου μέσω της Republic Records, περιλαμβάνει συνολικά 18 τραγούδια κι όπως έχει δηλώσει η ίδια η καλλιτέχνις: “Είναι πολύ ρομαντικός δίσκος. […] Όχι μόνο θεματικά, αλλά μπορείς να βρεις ρομαντισμό στην μοναξιά και την λύπη.”

Άξιο αναφοράς είναι δε το γεγονός ότι το album θα κυκλοφορήσει στην κλασσική αναλογική του μορφή, αλλά και σε τέσσερις deluxe editions μέσω της Target, όπου κάθε edition θα έχει και διαφορετικό περιεχόμενο.

Taylor Swift - You Need To Calm Down

Back To Top